• Hilda Raasing, directeur Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland: “Lieke is in haar rol van projectleider regionalisering brandweer van grote waarde geweest voor Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Vanuit een grote betrokkenheid bij de opdrachtgever heeft zij binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit haar opdracht op uitstekende wijze uitgevoerd. Zij is een goede verbinder tussen bestuur, directie en leden van de projectgroep. Daarbij spreekt en schrijft zij in heldere en klare taal gericht op de doelgroep. Het was een groot genoegen om met haar samen te werken.”
  • Henk Timmermans, clustercommandant brandweer IJsselstreek: “Lieke heeft een meer dan goede neus voor de menselijke kant van zaken, of dat nu bij bestuurders of bij personeel op de werkvloer is, dat maakt haar niet uit. Haar werk is “wijs” op hoog niveau, waarbij ze als geen ander de kunst verstaat lastige onderwerpen uit elkaar te rafelen en voor ieder begrijpelijk te verwoorden en te presenteren. Tja en dat dat de besluitvorming vereenvoudigt zal duidelijk zijn.”
  • Bernard Tilman, Brandweer Nederland: “Het resultaatgericht werken van Lieke is het product van een mooie combinatie van haar analytische kwaliteiten en procesmatige vaardigheden en inzichten. Bovendien staat ze voor haar zaak en is Lieke collegiaal en een prettige persoon om mee samen te werken.”

Copyright 2011 Lieke de Geus Organisatieadvies | Ontwerp & Realisatie: Studio Impact